Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

#933 closed defect (fixed)

make fails on first run, missing oql.h

Reported by: dmisev Owned by: dmisev
Priority: major Milestone: 9.1
Component: build system Version: development
Keywords: Cc:
Complexity: Medium

Description

On some systems make fails the first run because oql.h is not generated yet it seems, while trying to compile lex.ll

lex.ll:52:17: fatal error: oql.h: No such file or directory
 #include "oql.h"

Attachments (1)

0001-ticket-933-fix-bison-header-file-generation.patch (4.2 KB) - added by dmisev 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

comment:1 Changed 2 years ago by dmisev

  • Component changed from undecided to autotools
  • Milestone set to 9.1

comment:2 Changed 2 years ago by pbaumann

  • Owner changed from dmisev to vzamfir
  • Status changed from new to assigned

Vlad, can you please take care of this, it's annoying to run into this almost every time.

comment:3 Changed 2 years ago by dmisev

I tried to fix it and for some reason it still fails on jenkins. Locally my fix works fine though. See attachment:0001-ticket-933-fix-bison-header-file-generation.patch

Last edited 2 years ago by dmisev (previous) (diff)

comment:4 Changed 2 years ago by dmisev

Patch submitted.

comment:5 Changed 2 years ago by dmisev

  • Owner changed from vzamfir to dmisev

comment:6 Changed 2 years ago by dmisev

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.